Arckönyv

Utolsó kommentek

Friss topikok

Hatost kapott otthon a Valencia

2011.04.24. 18:35 | Doktor Spider | Szólj hozzá!

Címkék: real madrid valencia spanyol bajnokság

A spanyol bajnokság 33. fordulójában a tartalékosan felálló Real Madridot fogadta a Valencia. Az utóbbi időben a hazaiknak nem nagyon ment a Real ellen, ezt szerették volna most megváltoztatni.

Ugyan harciasan kezdett a Valencia, de a Realban úgy látszik sokan meg akarták mutatni, hogy beférnek a kezdőbe, mert veszélyes kontrákat vezettek, melyből egymás után szerezték a gólokat. A szünetben már 4-0 volt a madridiak javára, melyre az 53. percben Higuain tett rá még egy lapáttal, megszerezve csapatának az ötödik, saját magának pedig a harmadik gólt.

Ezt követően nagy adok-kapok kerekedett a játékból, a Valencia becsülettel hajtott és a végeredmény 3-6 lett. Ehhez kellett, hogy, 1-6-nál se adják fel és saját közönség előtt legalább kozmetikázzanak az eredményen.

Ma este 21.00-kor fogadja a Sevilla a Villarealt és amennyiben vendéggyőzelem születik, a sárga tengeralattjárók megközelíthetik három pontra a Valenciát. Lesz még izgalom a spanyol bajnokságban..

A bejegyzés trackback címe:

https://kapufa.blog.hu/api/trackback/id/tr642852398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása