Arckönyv

Utolsó kommentek

Friss topikok

Győzött a Fradi!

2011.04.25. 11:03 | Doktor Spider | Szólj hozzá!

Címkék: magyarfoci fradi schembri

Tegnap került sor az MTK-Ferencváros örökrangadóra. Ugyan a régi idők hangulata már odaveszett, de azért így is komoly tétje volt a mérkőzésnek.

A fradisták szinte otthon érezhették magukat, hiszen ha jól láttuk, többen voltak a Hungária körúton, mint a hazaiak.

Ferencvárosi labdatartással és enyhe nyomással kezdődött a mérkőzés, és már az első percekben védenivalója akadt az MTK portásának, aki Abdi lövését hárította a rövid saroknál. Ezt követően két veszélyes MTK kontrát jegyezhettünk fel, de a mérkőzést a Fradi irányította.

A góltalan első félidő után fokozta a nyomást a Ferencváros, ami ordító helyzetekben mutatkozott meg, gólt azonban egyelőre nem sikerült elérniük. Az általában higgadt Prukner mester Schembri ordító helyzete után lerántotta a zakóját és a földhöz vágta. Nem volt véletlen a dühroham, hiszen szinte a következő támadásból Könyves lőtte ki a sarkot, Haber már nem tudott mit tenni az erős és pontos lövéssel. A játék képe alapján meglepetésre, de vezetett az MTK.

Sokáig nem örülhettek a kék-fehérek, hiszen egy perccel később Schembri vett le a tizenhatoson belül egy beadást mellel, fordult egyet és gyönyörű gólt ragasztott a jobb felső sarokba. Ezt követően támadott tovább a Fradi és szép lassan felőrölték a hazaikat. Mintegy öt perccel később ugyanis Csizmadia fejesénél zavart az MTK kapusa előtt Schembri, így az akadálytalanul jutott a sarokba, pár perc alatt megfordította a meccset a Fradi!

A kegyelemdöfést pár perccel a vége előtt Maróti adta meg a hazaiaknak, aki egy szögletet követően kicsit kiszorítva szépen emelte át Szatmárin a labdát.

A Ferencváros megérdemelten győzött és ezzel visszaszerezte második helyét a tabellán!

A bejegyzés trackback címe:

https://kapufa.blog.hu/api/trackback/id/tr102853609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása