Arckönyv

Utolsó kommentek

Friss topikok

Kell ez nekünk?

2011.04.23. 12:59 | Doktor Spider | Szólj hozzá!

Aki bújja a sportoldalakat, tudja, hogy sokféle szurkoló sok véleménnyel van megáldva és akár éjszakákon keresztül tudnak vitatkozni a fórumokon. Miért kell akkor mégis a sok sportportál és fórum mellé még ez a blog is? Erre keressük a választ!

Kultúrvita vagy anyázás?

Szeretnénk elkerülni a durva vitákat, fenyegetéseket, személyeskedést, de a heccelés, zrikálás, amennyiben baráti hangnemben zajlik és a sport szeretete köti össze, szerintünk helyet érdemel.

De miben is nyújtanánk olyat, amiért megéri ide is jönni? Frissek és naprakészek szeretnénk lenni. Szubjektív és elfogult írásokat is igyekszünk közölni, kicsit máshogy megnézve bizonyos kérdéseket, hiszen nem kell törekednünk a tökéletes középútra. Emellett nem akarunk szemellenzősök lenni, ez nagyon fontos alapkő.

Vannak olyan kérdések, problémák, amelyeket csak fórumokban, kisebb körökben hallanak az emberek. Mi szeretnénk ennek is teret adni, bizonyos elhallgatott kérdéseket is középpontba állítani.

A spektrumunk széles. Meccselemzés, friss hírek, akár pletykák, beharangozók, tippek, szavazások, felháborodás és megértés, ezek mind szerepet kapnak nálunk.

Emellett, hiszen mi sem látunk mindent, várunk minden olyan hozzászólást, figyelemfelkeltést, ötletet és hírt, mellyel segítitek munkánkat!

Jöjjön az első szavazás, mely a gyerekcipőben járó Kapufa életével kapcsolatos:

 

 

Szükség van szerinted a Kapufára?
Igen, el tudom képzelni egy jó blogban a fociéletet, újdonság!
Ha máshogy fogja meg a dolgokat, vicces és mégis naprakész, akkor jöhet!
Nincs rá szükség, elég a sok sportoldal és fórum, az kielégít minden igényt!
  
Free polls from Pollhost.com

A bejegyzés trackback címe:

https://kapufa.blog.hu/api/trackback/id/tr572849545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása