Arckönyv

Utolsó kommentek

Friss topikok

Bent volt?

2011.04.29. 22:38 | Firpo hadnagy | Szólj hozzá!

 Napjainkban egyre többször kerül elő a téma: kell-e videóbíró a futball mérkőzésekre?

A győriek ma biztosan az igen mellett tennék le a voksukat, hiszen véleményezhető szituációban nem ítélt gólt a bíró, viszont az ellentámadásból egyenlített a Paks. Ma éppen Puhl Sándor is az igen mellett voksolt, eddig nem tette mindig ugyanezt, de látva a magyar bírók egyre gyakoribb bakijait talán ő is belátja a szükségességét. 

Persze jogos az az érv is, hogy a bíró hibája ugyanúgy hozzátartozik az ősi játékhoz, mint amikor a csatár egy méterről főlé lő, vagy ha a kapus lába között csúszik be a laszti. A foci így ad témát a szurkolónak, erről lehet beszélni a következő meccsig, van kit szidni.

A játék azonban felgyorsult, a labdák már nem rongyból vannak, csavarodnak, pörögnek forognak, a cipőn irányítósáv van, a kapuson ragacsos kesztyű, a bírónak rádiója. Csak videója nincs.

A hoki vb-n a Magyar Válogatott videóbírós góllal marad a Divizió 2-ben. De így volt tiszta, könnyebben emészthető a történet.

Ti mit gondoltok?

Két mai eredmény: 

Győr-Paks 1:1

Videoton-Kecskemét 2:2

A bejegyzés trackback címe:

https://kapufa.blog.hu/api/trackback/id/tr902865660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása