Arckönyv

Utolsó kommentek

Friss topikok

Sir Alkesz csapata nem lazsált

2011.04.26. 22:54 | Doktor Spider | Szólj hozzá!

Címkék: bajnokok ligája manchester united elődöntő schalke 04

Nem szeretnénk bántani a nagy Öreget, csupán a szóvicc és a vörös orr mondatja velünk  a címben szereplő kitételt. Nem véletlen, hogy 25 éve vezeti a csapatát, 46 trófeát szerzett és szinte egyedülállóként, ennyi időn keresztül az csúcson tartja csapatát. Bevallom összesen egy edzőre emlékszem, aki legalább ennyi időt töltött edzőként csapata élén, a negyedosztálból magát az élvonalba küzdő Auxerre csapatának akkori vezetője mondhatott magáénak ekkora bravúrt.

Sir Alex Ferguson azonban nem feljutatta csapatát, hanem a világ legjobb együttesei között tartotta és tartja. Ezt bizonyította ma is, hiszen egy nyíltsisakos mérkőzésen 2-0-ra nyertek a Schalke 04 otthonában. A fordulatos és élvezetes mérkőzéshez természetesen kellett az is, hogy az 54 ezer néző által buzdított gelsenkircheniek bátran felvállalták a támadójátékot, már amit meg tudtak valósítani belőle.

Kétségtelen, hogy a Manchester United jobb csapat és ezt Giggs és Rooney gólja is bizonyította. Így kétgólós előnnyel várják az Old Traffordon a visszavágót, ahol óriási csoda kellene, hogy a német csapat jusson tovább.

Shalke 04 - Manchester United - 0-2

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kapufa.blog.hu/api/trackback/id/tr492858000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása