Arckönyv

Utolsó kommentek

Friss topikok

Ki fut be az ezüstért?

2011.04.29. 11:21 | Doktor Spider | Szólj hozzá!

Címkék: magyar bajnokság

Evezzünk egy kicsit más vizekre, hiszen a magyar bajnokság is fontos a szívünknek. Ahogy már korábban is írtuk, egyre sűrűbb a mezőny az elején. Ehhez hozzájárult az is, hogy szerdán a Kaposvár-Ferencváros mérkőzésen, bár még a Fradi vezetett, végül az utolsó percekben megfordította a Kaposvár a meccset.

A bíró sajnos ismét hozta a "magyaros" formát. Bognár szétfújta a meccset és voltak óriási vihart kavaró döntései. A fővárosi zöld-fehér szurkolók nem fogadták szívükbe a sporit, az biztos.

 

Az első félidő döcögős játékot hozott, a másodikban aztán szinte egyből Schembri volt eredményes. A Kaposvár nem tudott mit kezdeni a Fradi játékával, továbbra is Prukner László csapata irányította a mérkőzést. A fordulatot egy 11-es hozta meg, amit elsőre nem lehetett megérteni. A visszajátszások alapján Tutoric teljesen fölöslegesen rúgta fel a labdát már beadó játékost. A támadásból nem lett semmi, hiszen középen felszabadítottak, a bíró azonban tizenegyest ítélt. Láttunk már ilyenkor olyat is, hogy elengedte a spori, hiszen abban nem akadályozták a játékost, hogy passzoljon, utána kapta a csomagot.

Mindenesetre ezzel egyenlített a Kaposvár, de pár percet leszámítva továbbra sem ők irányítottak. A lefújás előtt néhány minutummal egy kaposvári szöglet utáni kavarodást kihasználva, Zsók gyötörbe a labdát a Ferencváros kapujába. Óriási pofon volt ez a Fradinak, akik az utolsó utáni pillanatokban mintegy három-négy méterről még egy kapufát is lőttek. Így maradt a hazai siker, mellyel a Fradi lecsúszott a dobogóról, a Kaposvár pedig a harmadik helyre ugrott fel. Érdemes megnézni blogunkon a friss tabellát, mely mutatja a kiélezett helyzetet.

(A kép forrása: tempofradi.hu)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kapufa.blog.hu/api/trackback/id/tr952864289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása