Arckönyv

Utolsó kommentek

Friss topikok

Góóól, neeem, Kapufa!

2011.04.23. 11:00 | Doktor Spider | Szólj hozzá!

Címkék: magunkról kapufa

Általában, ha szurkolunk egy csapatnak, azt igen erőteljesen tesszük. Így vagyunk ezzel mi is, ebben az esetben a fenti címet követő kép és hanghatások szinte 100%-ban 18-as karikát érdemelnek, hiszen kedvenc csapatunk góljánál nem sok nagyobb élmény és adrenalinbomba létezik.

A Kapufa feladatnak tűzte ki, hogy a fociról kissé másképp beszéljen Nektek. Ez lehetne közhely és sablon is, mi mégis megpróbáljuk tartalommal megtölteni a blogot. Vitákat, szurkolói párbeszédeket szeretnénk, a legfontosabb híreket kommentálva, magyarázva és veletek megosztva, véleményeteket kérve.

Szeretnénk, ha minél többen járnátok ide és ugyan mi is naponta százezerszer beütjük kedvenc csapatok honlapját, az országos portálokat, fórumozunk is, de a Kapufával némi pluszt is szeretnénk hozzáadni a magyar és nemzetközi foci világához.

Bár nekünk is megvan a saját kedvenc csapatunk, várunk ide mindenféle beállítottságú szurkolót, hiszen ugyanúgy számít egy FK Laci (albán) és egy Sheriff Tiraspol (moldáv) csapat fanatikusa. Na jó, a magyar klubok szimpatizánsai azért mindenki felett állnak.

Magyar foci vagy nemzetközi, nekünk mindegy! Foci, foci és foci! Ez a jelszavunk és igyekszünk kiszolgálni mindenkit naprakészen, napi több írással, poszttal és örülünk minden visszajáró vendégnek!

Tehát nincs más hátra, mint Hajrááá Foci!

A bejegyzés trackback címe:

https://kapufa.blog.hu/api/trackback/id/tr982849322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása