Arckönyv

Utolsó kommentek

Friss topikok

Irány Nyugat!

2011.04.23. 11:39 | Doktor Spider | Szólj hozzá!

Amellett, hogy természetesen fókuszálunk a magyar bajnokikra és történésekre, nem feledkezhetünk meg az úgynevezett elitbajnokságokról sem.

Nemsokára több beharangozót, illetve esélylatolgatást is olvashattok a kapufán, de nézzük meg, hogy mit emelhetünk ki ezen a hétvégén, milyen rangadók vagy érdekes mérkőzések kerülnek lejátszásra ezen a hétvégén.

Egyelőre csak felsoroljuk, de a legfontosabbakkal külön foglalkozunk majd:

Anglia

Manchester United - Everton - 13.45

A United most nem hibázhat, ha be akarja biztosítani a bajnoki győzelmét, hiszen legutóbb remizett a Newcastle otthonában, míg a Chelsea kihasználva az Arsenal botlását feljött a második helyre. Részletek itt.

Olaszország

Inter Milan - Lazio - 15.00

Az Inter a 3. helyen van az olasz pontvadászatban, míg a Lazio a 4., mindössze három pontra vannak egymástól. Tipikus hatpontos mérkőzés, hiszen az Inter elhúzhat hat ponttal, egy esetleg Lazio győzelem viszont pontegyenlőséget okoz. Részletek itt.

Spanyolország

Valencia - Real Madrid - 18.00

A Valencia igen jó formában van, hat ponttal vezet a negyedik Villareal mögött, akiket az előző fordulót megelőzően 5-0-ra ütöttek ki. A Real Madrid kőkemény defenzív fociját követően megverte a Király Kupa döntőjében a Barcelonát egy hosszabításban esett góllal, így az önbizalmuk biztos megnőtt. Bár csöndben megjegyezném, azzal nekik nem szokott gondjuk lenni...

A második hely már eldőlt, hiszen a Real 14 ponttal vezet a Valencia előtt, de a Turia partiak még nem pihenhetnek meg, hiszen a Villareal még látótávolságban van. Emellett a presztízs miatt biztos, hogy óriási csata várható. A bajnokság állása itt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kapufa.blog.hu/api/trackback/id/tr272849391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása