Arckönyv

Utolsó kommentek

Friss topikok

Az ezüst nem is olyan fontos?

2011.04.24. 13:45 | Doktor Spider | Szólj hozzá!

Nagyon furcsa a magyar bajnokság első fertálya. A Videoton kivételével (akik ugyancsak botladoznak néha-néha) az első hat csapat csak elvétve arat győzelmet. A tabella hátsó felében lévő csapatok tavasszal sokkal meggyőzőbb teljesítményt nyújtanak. Adódik a kérdés, hogy ők ősszel mit csináltak, valamint az is, hogy ilyen megtáltosodást hogy lehet véghezvinni.

Aki pofozógép volt, most sorban gyűjti a pontokat. Persze megacélozza a csapatot, ha bajban van, de ezek azért minimum furcsa tendenciák. Tegnap a ZTE, Paks, Kaposvár, akik az első ötben vannak, ráadásul a Paks és a Kaposvár a dobogón, kikaptak, ráadásul a Zete és a Kaposvár elég nagy gólaránnyal. Egyedül a Kondás-brigád tudott győzelmet aratni, így a Debrecen az új edzővel sima győzelmet követően csatlakozott ismét a dobogóért való harcba.

Mára maradt az MTK-Ferencváros mérkőzés, melyen ha a Fradi győz, ismét a második pozíciót foglalja el.

Tegnapi eredmények:

Videoton - Lombard  4-0

Siófok - Szolnok  1-1
 
KTE - Kaposvár  4-1
 
Vasas - DVSC  1-5
 
Honvéd - Paks 1-0

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kapufa.blog.hu/api/trackback/id/tr602851803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása