Arckönyv

Utolsó kommentek

Friss topikok

Sűrűsödik a helyzet az NB I-ben

2011.04.27. 11:19 | Doktor Spider | Szólj hozzá!

Tegnap négy mérkőzést játszottak le a Monicomp Liga hétközi fordulójában, melyet ma újabb négy párosítás követ. A legnagyobb érdeklődéssel várt meccs a Paks-Videoton összecsapás volt, mely legfőképpen a hazai csapat számára volt fontos, hiszen a Videoton játékosai közül többen is nyilatkozták, hogy nem dől össze a világ, ha esetleg kikapnak az Atomvárosban.

Ezek a nyilatkozatok sejtetni engedték, hogy esetleg nem tesznek meg mindent a győzelemért. Nyilván egy Ferencváros otthonában minden követ megmozgatnak a győzelemért, úgy látszik a fehérváriak még izgalmasabbá akarják tenni az ezüstért folyó csatát. Az eredmény ugyanis 1-0 arányú hazai siker, a Paks megérdemelten tartotta otthon a három pontot. Az előző fejtegetés nem is ellenük irányult, csupán egy felvetés volt a fehérváriak motivációját illetően. Talán alaptalan, talán nem..

Eredmények és program:

 

április 26., kedd
 
Haladás - Újpest 0-2
 
Lombard - Győr 2-1
 
KTE - Honvéd 2-1
 
Paks - Videoton 1-0
 
 
április 27., szerda
 
Szolnok - Vasas  17.00
 
Kaposvár - FTC  18.00
 
ZTE - Siófok  18.00
 
DVSC - MTK  18.30

A bejegyzés trackback címe:

https://kapufa.blog.hu/api/trackback/id/tr32858854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása